FIFH SUMMER CAMP 2022

SOMMARENS COOLASTE MÖTESPLATS

Häng med när FIFH bjuder in till Summer Camp 2022. 

Du missar väl inte årets coolaste sommarläger? Nytt för i år är att klubben erbjuder två lägerveckor, ett allmänt parasportläger och en idrottsspecifik vecka. Båda träffarna är av typen dagläger, 3-4 timmar per dag. Lägret är öppet för dig i skolålder med någon form av funktionsnedsättning.
Parasportläger (vecka 26) ANMÄLAN ÄR STÄNGD
Sommarens häftigaste mötesplats är äntligen här. Vi utgår från FIFH-Hallen varje dag men gör spännande utflykter till Funnys Värld, Pildammsparken, glasskiosken och mycket annat. Lägg därtill en galen mix av roliga aktiviteter som kubb, boccia, bordtennis och många andra spel. Vid dåligt väder hänger vi inomhus på FIFH-Hallen som erbjuder massor av möjligheter som e-sport, filmvisning och musikquiz. Lägret pågår kl. 12-16, mån-fre den 27/6-1/7. Här gäller anmälan för hela veckan.
Möt vår grymma lägerledare, flera har egna funktionsnedsättningar och lång erfarenhet av parasport och att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Ledarna väntar ivrigt på att få träffa just dig! Är du redo att träffa nya kompisar? Gör som många andra, anmäl dig till FIFH:s Summer Camp 22!
Sportveckan (vecka 32)
Vår andra vecka bjuder på nya idrotter varje dag. Samma idrotter vänder sig ofta till olika diagnosgrupper. Här ger vi dig en chans att bekanta dig med en specifik idrott alternativt träna extra under sommaren. På plats möter du flera av FIFH:s ordinarie idrottsledare. Se separat schema för de olika dagarna. Lägret pågår kl. 12-15 mån-fre den 8-12/8. Här anmäler du dig till respektive idrott och dag.
FIFH-Hallen
Samtliga aktiviteter utgår från FIFH-Hallen, Pildammsvägen 26 i Malmö. Anläggningen är landets första parasportcenter och en viktig mötesplats för målgruppen. Hallen är givetvis fullt tillgänglig.
Anmälan
Anmälan skall vara FIFH tillhanda senast den 21 juni.
Kostnad
Lägret är gratis för alla och innehåller utöver aktiviteterna, mellanmål och olika glada överraskningar. OBS! Begränsat antal platser.
Varmt välkomna till FIFH:s sommarlovsaktiviteter! 

Lägervecka.26 (Veckoanmälan)

Mån – Fre: kl. 12 – 16

En vecka fylld med roliga och fartfyllda sommarlovsaktiviteter! För dig med någon form av intellektuell, syn och rörelsenedsättning.

Lägervecka.32 (Aktivitetsanmälan)

Kl. 12-15 alla dagar

Prova-på-vecka med olika idrotter för dig med någon form av intellektuell, syn och rörelsenedsättning.

Måndag 8/8
Rullstolsbasket
För vem: Rörelsenedsättning
Tisdag 9/8
Goalball
För vem: Synnedsättning
Onsdag 10/8
Bordtennis
För vem: Funktionsnedsättning
Torsdag 11/8
Innebandy
För vem: Intellektuell funktionsnedsättning
Fredag 12/8
FrameFotboll
För vem: Rörelsenedsättning

Anmälan Sport Camp 22

Tillåtelse att medverka vid fotografering

Jag vill deltaga dessa dagar V.32