Kontakta oss

Har du frågor eller andra önskemål? Kontakta oss på nedanstående adress eller telefonummer!

E-Post

info@fifh.com

Skicka mail

Telefon

+46 (0)40 928 930

Adress

adress
Pildammsvägen 26, 214 66 Malmö

Se Karta

Betalning

Bankgiro 5514-7011
FIFH Daily / Gympa i grupp
FIFH Daily / Gympa i grupp
FIFH Daily är mötesplatsen för Dig som under dagtid söker en aktivitet i rörelse.Vi hälsar dig som har fyllt 18 år välkommen till social samvaro och en fysisk aktivitet. All verksamhet anpassas efter just Dig och dina förutsättningar. FIFH-Daily erbjuder aktiviteter som styrketräning, boccia, mattcurling, rullstolsträning mm. Det är deltagarnas önskemål och intressen som styr utbudet! Givetvis avslutar vi alla träningspass med en fikastund. Ibland erbjuder vi en gästföreläsning.

Missa inte vår omtyckta Gruppgympa! Denna gruppträning leds av sjukgymnaster som ansvarar för passets upplägg och musik. Musiken är givetvis en viktig del i gruppträningen. Du tränar efter dina egna förutsättningar men tillsammans sporrar vi varandra till veckans roligaste och mest effektiva träningspass. Efter aktiviteten samlas hela gänget för en fika i hälsans tecken. På vintern är vi inomhus men på sommaren flyttar aktiviteten ut under blå himmel och sol.

Är du intresserad av att delta eller vill få mer information? 
Ta då kontakt med Kansliet, på följande:

• E-post:info@fifh.com

• Tel: 040 - 928 930

VÄLKOMMEN TILL FIFH MALMØ • EUROPAS STÖRSTA PARASPORTFÖRENING

Artiklar

Jultider FIFH-hallen
Jultider FIFH-hallen
från och med den 10/12-21/12

Månd-Fredag 8.00-16.00

23/12-1/1 Stängt

2/1-4/1 08.00-16.00
Renovering
Renovering
Fifh’s Kafé/Kök Är Stängt För Renovering Fr.o.m. V 48, 26 Nov.
Ekonomiskt Stöd...
Ekonomiskt Stöd...
...från Sparbanksstiftelsen Finn har möjliggjort en upprustning av klubbstugan Mötesplatsen FIFH-Hallen blir en allt mer viktig mötesplats för målgruppen. Många med funktionsnedsättning lider av utanförskap och social isolering. På anläggningen ges man en möjlighet att bara vara sig själv och träffa likasinnade. Framförallt kan man utbyta erfarenheter som man inte möter någon annanstans. För många är FIFH-Hallen livsviktig. Mötesplatsen FIFH-Hallen skapar såväl fysisk som psykisk hälsa. Klubbstugan är det kanske viktigaste utrymmet på FIFH-Hallen Att vistas i moderna och välmående lokaler är givetvis ett måste och därför vill FIFH nu rusta upp denna enormt viktiga mötesplats. Föreningen har med detta stöd kunnat köpa in nya soffor, bord och stolar, belysning samt digitala skärmar.
FIFH förlänger med Intersport och Adidas
FIFH förlänger med Intersport och Adidas
Inför säsongen 2018 förlängde FIFH med Intersport och Adidas i ett omfattande och flerårigt samarbete som parasportklubbens officiella leverantörer av sportprodukter. Föreningens officiella sortiment har valts ut i samarbete med FIFH, Intersport och Adidas i samverkan med fokus på kvalitet, tillgänglighet och klubbtillhörighet.

Erbjudanden

Coloplast

Coloplast

Beställ ditt resepaket här.

Beställ här.

O'Learys

O'Learys

10% rabatt för FIFH-medlemmar

Klicka här.

Svenska Spel

Supporta FIFH

Välj FIFH Malmö som förening

Klicka här

Snabbfakta

Öppettider

Måndag - Torsdag •
08.00 - 20.00

Fredag •
08.00 - 16.00

Lördag & Söndag • Stängt

FIFH-Hallen

Idrottscentret FIFH-hallen används inte bara till idrott, många av verksamheterna såsom föräldragrupper, sociala aktiviteter i form av träffar med information och aktiviteter arrangeras varje vecka. Vissa perioder som till exempel vid skollov och under semestertider arrangeras läger och träffar för olika grupper med anknytning till målgruppen. FIFH-hallen är idag en viktig mötespunkt där människor med funktionsnedsättning träffas, umgås, entusiasmeras och inte minst en plats för utbyte av erfarenheter. FIFH-Hallen är en viktig förebild som har gett synergieffekter i såväl Stockholm som Göteborg. Anläggningen röner också ett stort internationellt intresse. FIFH-Hallen består i dag av två idrottshallar, ett gym, cafeteria, mötesrum, diverse förrådsutrymme, omklädningsrum samt föreningens kansli, allt fördelat på cirka 1400 kvadratmeter.

Aktiviteter

FIFH Malmö är i dag Europas största parasportförening och grunden till framgångarna är den breda idrottsverksamheten och föreningens motionsaktiviteter. Det finns renodlade satsningar på barn & ungdomar, tjejer, 65+ samt rullstolsträning och mycket annat. Föreningen erbjuder 12 olika tävlingsidrotter och ett 50-tal utbildade idrottsledare. Styrkan med FIFH är tveklöst bredden, att den enskilde utövaren själva kan välja nivån för sin sport/aktivitet är en självklarhet. I flera idrotter såsom t.ex. bordtennis, kälkhockey, rullstolsbasket och simning erbjuder klubben träning för nybörjare. Sporter som fotboll och innebandy har flera olika träningsgrupper och lag beroende på spelförståelse och kunnande. FIFH Malmö är en flitig leverantör av landslagsaktiva och har ofta ett flertal utövare representerade på Paralympics.

Team Kompetens

FIFH:s informationsteam erbjuder kvalitativa uppdrag som bidrar till ökad lönsamhet och som möjliggör fler rekryteringstillfällen av kompetent arbetskraft. Våra uppdrag syftar till att deltagarna ska få ökad kunskap om personer med funktionsnedsättningar, samt få kännedom om tillgängliga lösningar som möjliggör inkludering av personer, kunder och arbetstagare med funktionsnedsättning. Informationsarbetet är en viktig del i FIFH:s verksamhet för att få till stånd en förändring, ökad förståelse och i strävan att normalisera. Studiebesök från skolor, statliga- och kommunala instanser samt sist men inte minst alla företag visar på ett allt större intresse för klubbens verksamhet och dess individer.

Arrangör

Föreningen har gjort sig känd som en skicklig arrangör med bred kunskap. Bakåt i tiden så bör arrangemang som Mångfaldskonferensen och SM i boxning få ett särskilt omnämnande. FIFH Malmö arrangerar varje år sedan 1977 Malmö Open – The Parasport Games. Denna idrottsmanifestation lockar årligen nära 2500 tävlande från cirka 25 nationer till staden. Här har många paralympier startat sin karriär och lika många kommer tillbaka för att vara med om en idrottsupplevelse utöver det vanliga. FIFH har även satt sitt namn på arrangörskartan för ISC – International Sports Conference som har lockat föreläsare som Kajsa Bergqvist, Björn Eriksson, Arne Ljungqvist, Patrik Ekwall och Christian Olsson m.fl. I sammanhanget skall serieomgångar och allt från DM till VM också belysas. År 2018 står FIFH Malmö som stolt arrangör av VM i goalball.

Ledningsgruppen

Mats Linde
Mats Linde CEO
Verksamhetschef
Helene Linde
Helene Linde HR Manager
Kanslichef
Peter Nilsson
Peter Nilsson Controller
Ekonomichef
Thomas Jönsson
Thomas Jönsson Sport Manager
Sportchef
Our website is protected by DMC Firewall!