SUMMER CAMP 24

SOMMARLOVETS COOLASTE MÖTESPLATS

Nu kör vi!

Sommarens häftigaste mötesplats är äntligen här igen. FIFH erbjuder en vecka fylld med häftiga aktiviteter och utflykter. Lägret är öppet för dig i skolålder med någon form av funktionsnedsättning.

Årets läger (vecka 26) erbjuder mängder av roliga aktiviteter och utflykter som man inte vill missa under dagarna mån-fre, 24-28 juni. Förbered dig på t.ex. utflykter till Augusta glassmejeri och aktiviteter på funkisbadet samt ett avslutande disco på fredagskvällen. Tillsammans med våra grymma lägerledare, flera har egna funktionsnedsättningar och lång erfarenhet av parasport, skapar vi sommarens roligaste vecka.

Ledarna väntar ivrigt på att få träffa just dig! Är du redo att träffa nya kompisar? Gör som många andra, anmäl dig till FIFH:s Summer Camp 24! Lägret är halvdagar med varierande tider.

Exakt schema med tider och innehåll spikas i maj månad. Tänk på att vara noga när du fyller i lägeranmälan. Anmälan görs via FIFH:s hemsida, www.fifh.com och senast den 6 juni. Notera begränsat antal platser.

Varmt välkomna till en vecka utöver det vanliga!

Sport camp flyer

Anmälan Summer Camp -24

Tillåtelse att medverka vid fotografering